perjantaina, huhtikuuta 04, 2008

Formaatin muokkaus

Subtv:n ohjelmistoon kuuluva Äijät on aiheestaan mehut puristanut. Ensi kaudella voisi formaattia muokata seuraavaan muotoon.

Ohjelmassa Ämmät kaksikko Nisula ja Hymynen seikkailevat hameissaan naisten ammateissa ja aktiviteettien parissa. Ensimmäisessä jaksossa käydään päiväkodissa, jossa Nisulan vaipanvaihdot eivät ota onnistuakseen. Hymynen taas pakenee itkien vessaan: "Noi veti mua letistä".

Lisäksi piipahdetaan ompeluseurassa ja Hymysen silmukoille ei hyvä heilu. Liian kireitä kun ovat! Nisulalla ei nimestään huolimatta pulla maistu, joten tästä sakotetaan rankasti. Miten käy loppusuoralla, meneekö kutimet solmuun ja kuinka pahasti?

Hupia riittää ja voimasanat sinkoilevat - kuten "jänskättää" ja "oumaigaad" - tiukan musiikin säestämänä. Jari Sillanpää ja Lauri Tähkä soivat vuorotellen ja lopuksi pohditaan syvällisiä.

"Oumaigaad. Nämä on tosiämmien hommia, ei näihin jokainen korkokengän tallaaja pysty", Nisunen toteaa. "Tosi on. Jänskätti nuo tehtävät, varsinkin kun oli juonut kahvia koko illan", Hymynen säestää.

Ei kommentteja: