torstaina, helmikuuta 18, 2010

Pixelpipe

Olen testaillut ja etsinyt yksinkertaisia ratkaisuja tehdä blogimerkintöjä matkapuhelimella. Bloggerille ei ole "omaa" sovellusta S60 5th-ympäristöön, joten katse on kohdistunut multiohjelmiin, joilla voi hallita useita status- ja blog-palveluja.

Bloggaus onnistuu kyllä käyttäen sähköpostia, jossa viesti siis ohjataan määrättyyn osoitteeseen ja sitä kautta julkaisuun. Toimii, mutta vaiheita ja klikkauksia on liikaa - puhumattakaan sähköpostin toimitusviiveongelmista Nokian sähköpostijärjestelmissä.

Yhtäkaikki...yksi lupaava on Pixelpipe-niminen, hyvin yksinkertainen sovellus jossa syötetään otsikko, teksti ja ohjaustagi. Tämän jälkeen vain lähetys ja bloggaus on perillä. Halutut palvelut määritellään nettisivujen kautta listaan, niihin lisätään tämä ohjaustagi ja sen jälkeen ne ovat käytössä.

Tämänkin palvelun osalta voi todeta - taas kerran - että pienellä yksinkertaisella ohjeella "routing"-tagien käytöstä olisi asia selventynyt kerrasta. Nyt oli syntaksin selvittämiseksi tehtävä "testauksia". Jatko näyttää onko tästä oikeaan käyttöön.

Ei kommentteja: