tiistaina, heinäkuuta 23, 2013

Päivän vinyyliPäivän vinyyli osui kohdalle ihan sattumalta, kun ostosmatkalla poikkesin katsastamaan uuden kirppiksen myyntilooshit. Yleensä vinyylitarjonta on näissä paikoissa sangen huono. Jos jotain löytyy, jäljellä on vain kasa huonokuntoisia mielenkiinnottomia levyjä, joista parhaat helmet on poimittu pois jo vuosia sitten.

Joskus voi satunnainen yksilö osua kohdalle. Tällä kertaa ison pinon kätköistä löytyi Kim Carnesin levy vuodelta 1981. Mistaken Identity sisältää mm. superhitin Bette Davis Eyes. Tällä levyllä artisti nousi maailman tietoisuuteen.

Poimin levyn talteen muutamalla eurolla. Kuntokin osoittautui kuuntelussa ihan kelvolliseksi ja kansi oli siisti. Discogs.com tarjoilee samaa tavaraa alkaen 1€. Maailmalta tilaamalla kulut saattavat näissä halpojen levyjen tapauksissa nousta moninkertaisiksi levyn hintaan nähden.

Kyseessä on musiikillisesti erittäin hyvä kokonaisuus, jossa ykköshitin lisäksi muutkin raidat pääsevät oikeuksiinsa. Allmusic.com listaa tämän levyn laulajansa parhaimmistoon.

Ostamani levyn kansikuva (alternative cover) on erilainen mitä Allmusic.com näyttää. Alkuperäinen näyttää muuten tältä:

Ei kommentteja: