torstaina, heinäkuuta 17, 2014

Jalkapallon ja tuotemerkkien juhlaa

Jalkapallon MM-kisat päättyivät siis lopulta pitkän pallottelun jälkeen Saksan voittoon. Turnauksen paras nimenomaan joukkueena kunnostautunut, tasaisen vahva ja hyvin organisoitu ryhmä sai palkintonsa.

Samalla kisat voitti myös urheilun suuri tuotemerkki, joka oli varustautunut yhtä suurella huolellisuudella. Näkyvyys oli taattu, kun HD-tasoinen kuva levisi maailman joka kolkkaan, näyttäen hidastuksissa minkä merkkisillä varusteilla mestari pelaa.

Myös kisapallo vaihtuu joka turnaukseen ja alla nähdään tämän vuoden malli. Brazuca, josta kaikilla tuntui olevan vain positiivista sanottavaa. Pallon pintarakenne selvästi parantaa hallittavuutta ja siitähän huippupelaaja vain kiittää.

Vuoden 2014 kisapallon tarjoilee tässä Getty Images -kuvapalvelu. Lisää kuvia löytyy täältä ja niitä saa vapaasti käyttää ei-kaupallisissa tarkoituksissa, jos kuvan yhteydessä on upotuskoodi (</>). Tämä koodi siis liitetään blogiin tai muuhun sivustoon jossa haluat sitä käyttää. Kuvan mukana tulee näkyviin tekijänoikeustiedot ja linkit palvelun sivustolle.

Getty Images päätyi antamaan kuvat käyttöön maksutta, koska ne joka tapauksessa leviävät jo nyt ilman lupaa nettisivuille. Ja onhan tämä heille ilmaista mainosta? Tässäkin on kuvapalvelun ja pallonvalmistajan mainos. Siitä siis vaan ostoksille.

Vertailun vuoksi näkyville myös kuva siitä, millaisia ne pallot joskus lajin alkuaikoina olivat. Eteenpäin on menty. Muoto on sama, vaikkakin uusi on vähän enemmän pyöreä. Nimi vanhan pallon kyljestä puuttuu, mutta tuotemerkki näyttää siinäkin olevan. Kolme raitaa. Ja nekin varmuuden vuoksi kahteen kertaan.



Ei kommentteja: