sunnuntaina, toukokuuta 09, 2010

Sports Tracker uudistuu

Nokian suosittu urheilusovellus Sports Tracker on lopulta ottamassa uuden kehitysaskeleen sen jälkeen, kun Nokia luopui siitä ja sovelluksen kehittäjät lähtivät viemään omaa tuotettaan eteenpäin.

Uusi Sports Tracker on jo ladattavissa Ovi Storen kautta ja nettisivukin avautui juuri. Vanhat tiedot siirtyvät puhelimessa automaattisesti uuteen ohjelmaversioon ja käyttö jatkuu ilman katkoksia. Nettisivut ovat vielä beta-asteella, joten sieltä puuttuu vielä mm. kirjautuminen ja harjoitusten katselu. Näitä lupaillaan lähiaikoina.

Sports Tracker on lyhyesti sanottuna ohjelma matkapuhelimeen, joka kirjaa urheilusuorituksen reitin, matkan pituuden, ajan ja muut tiedot. Nämä tiedot voi siirtää palveluun tai jakaa ystäville. Uudessa versiossa on myös Facebook- ja Twitter-tuki.

Mielenkiintoinen on myös ohjelmasta löytyvä ominaisuus: Heart Rate Wizard. Tämän avulla voi ohjelmaan kytkeä laitetta tukevan sykevyön. Tästä lisälaitteesta ei kuitenkaan löydy mistään tietoa. Nettisivulla kyllä mainitaan asiasta.

Polar on aikoinaan tehnyt Bluetooth-vyön Nokian N79-mallille. Onko siis odotettavissa uusi tuote? Kiinnostusta ainakin käyttäjien kesken puhelimeen kytkeytyvälle sykevyölle olisi.

Sports Tracker on ollut Nokian omista sovelluksista ehkä se suosituin ympäri maailmaa. Kehitys näytti aikaisemmin pysähtyneen, mutta nyt on uusi vaihde silmässä. Jatkuuko hyvin alkanut suosio?

Ei kommentteja: